Újdonság

ASICS GEL-NIMBUS™ 26 futócipő

Még újabb és jobb ASICS GEL-NIMBUS™ 26

Engedjetek meg magatoknak még kényelmesebb futást!

 ELÉRHETŐ CIPŐMODELLEK 

 

A GEL-NIMBUS™ 26 az ASICS márka eddig legkényelmesebb futócipőmodellje. A továbbfejlesztett konstrukciója tartalmazza az új HYBRID ASICSGRIP™ technológiát a megbízható trakció érdekében, valamint a puha kötött nyelvet és gallért, amelyek kényelmesebbé teszik a cipőt, amely továbbá remekül alkalmazkodik a lábfej formájához.

A PureGEL™ technológia az FF BLAST™ PLUS ECO párnázással kombinálva sima földre érkezést és lépések közti átmeneteket biztosít a futónak.

Alacsonyabb szénlábnyom a jobb jövőért

A GEL-NIMBUS™ 26 az átlagnál 25 %-kal alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátással büszkélkedhet – a "szénlábnyom" alatt a termék életciklusa során keletkező üvegházhatású gázok teljes mennyisége értendő. Az ASICS elkötelezett a CO2-kibocsátás csökkentése mellett, és ezzel összefüggésben átláthatóan kezeli a kibocsátás mérésének és jelentésének módját is.

Sima földre érkezés

A PureGEL™ technológia az FF BLAST™ PLUS ECO párnázással kombinálva sima földre érkezést és lépések közti átmeneteket biztosít a futónak.

Puhított belső

A puha elasztikus nyelv és a kötött gallér segít a cipő könnyebb felhúzásában, és továbbí remekül alkalmazkodik a lábfej formájához, így minden lépésnél tökéletes kényelmet biztosít.

Felhőpuha párnázás

Az FF BLAST™ PLUS ECO habból készült eddig legpuhább párnázás sima és kényelmes földre érkezést biztosít. Ezen kívül kb. 20 %-ban megújuló forrásokból származó bioanyagokat tartalmaz.

AD Sport csapata által tesztelve

Mitől is jobbak, mint az előző terméksorozat? Tényleg ez az ASICS legpuhább modellje? Megkérdeztük Jakubot, kedves Kollégánkat, aki éppen foglalkozik ezzel a cipőmodellel, és szívesen megosztja Önökkel saját tapasztalatait és benyomásait az új ASICS GEL-NIMBUS 26 cipővel kapcsolatban.

 RECENZIÓ 

 

SS24_NIMBUS26_Email_SFMC_Attract_Summer_mockup
rsgfsfv
SS24_NIMBUS26_Email_SFCC_Engage_Winter_mockup

Válasszanak a rendelkezésre álló cipőmodelljeink közül:

Termékek szűrése