Termékek szűrése

Filtry:

Zrušit filtry

Informace pro zákazníky

A Salomon márka a francia Alpokban született, és a mai székhelye Metz-Tessyben található. Csúcsminőségű sportfelszerelés gyártására összpontosít és a világvezetőként tartható számon a téli sportok területén. Kínálatukban a síeléshez, a szabadtéri sportoláshoz és a futáshoz szükséges sportfelszerelést is lehet találni.

A márkát François Salomon 1947-ben alapította meg feleségével és Georges Salomonnal, fiával, együtt. 1997-ben a németországi adidas gyártóhoz csatlakozott, amely eladta tovább a finnországi Amer Sports üzleti csoportnak 2005-ben. A Salomon a futócipők, a ruházat, a hátizsákok és egyéb sportfelszerelés gyártásának a világvezetőjeként tartható számon. Akár sétákra, akár nehéz terepen történő futásokra alkalmas cipőre van szükségük, Salomon márkájú cipőmodellek nagyszerű befektetést jelentenek, ami a kényelmet, minőséget és tartósságot illeti.

E francia márka 70 év alatt a sportfelszerelés legjobb gyártói egyikévé dolgozta fel magát, és az általuk készített cipők remek tartósságot garantálnak.