Pénztárca

„PÉNZTÁRCA“ JUTALOMPROGRAM

2%-os bónusz minden rendelésből

Kedves Vásárlóink!

Nagyon örülünk, hogy bizalmukat helyezik belénk, és épp az e-shopunkat választották. Minden beérkezett rendelést a lehető leggondosabban és leggyorsabban igyekszünk feldolgozni. Bizalmukat viszonozni szeretnénk, és ennek céljából elindítottuk a „Pénztárca“ nevű jutalomprogramot.

Hogyan működik a Pénztárca?

A Pénztárca jutalomprogram használata teljesen egyszerű. Minden sikeresen befejezett és ki is fizetett rendelés után a virtuális számlájukra, vagyis az ún. Pénztárcájukra, jóváírunk 2%-ot a termék értékéből. Ezeket a „krediteket” kedvezményekre válthatják be azonnal új rendelésben, illetve gyűjthetik és csak későbbiekben használhatják fel. A kreditek beváltási ideje nem korlátozott. 

A kedvezményt minden AD Sport e-shopunkon (www.adsport.co.hu) kínált árura, de még a leárazott darabokra is érvényesíthetik. A Pénztárcában meglévő kreditek összevonhatók még más kedvezménykuponokkal is. Ezt a jutalomprogramot viszont csak bejelentkezett vásárlók vehetik igénybe. Ezért ne habozzanak, és jelentkezzenek be a rendelésben megadott e-mail címükkel, illetve az alábbi gombra kattintva regisztráljanak először!