Termékek visszaküldése

Termékek visszaküldése

Nem biztosak a méretükben? Akkor használják ki a meghosszabbított 30-napos határidőt a termék visszaküldéséhez! 

Bővebb információt ITT találnak meg.

Amennyiben az Önök által megrendelt termék mérete vagy anyaga nem felel meg az elvárásaiknak, illetve még más okuk lenne a megkapott termék visszaküldéséhez, egyszerűen vissza is küldhetik! 

Követendő lépések:

  1. A nem megfelelő árukat gondosan csomagolja be.Helyezze a kitöltött visszaküldési vagy csereformanyomtatványt a nem megfelelő termékeket tartalmazó dobozba, és csomagoljon mindent megfelelően! A visszaküldési űrlapot csatoljuk az e-mailjéhez, vagy letöltheti az alábbiakban.
  2. A csomagot aztán akármelyik PACKETA futárszolgálat átvevőhelyén adják fel! A rendelkezésre álló átvevőhelyek listája itt található.
  3. Az átvevőhelyen történő csomagfeladáskor a 90469581. A szolgáltatás díja 790 Ft.
  4. Ne felejtsenek el visszaigazolást kérni a csomagjuk feladásáról/átvételéről, ezt őrizzék majd meg!

Fontos információk:

A meghosszabbított határidőre, amely alatt visszaküldhetik a meg nem felelő termékeket, ugyanazok a feltételek vonatkoznak, mint az adásvételi szerződéstől való elállás esetén. Csak egy kivétellel kell figyelembe venniük – lényeges, hogy az Önök által visszaküldött áru hiánytalan, tiszta, sértetlen állapotban, ráadásul az eredeti csomagolásában érkezzen meg.

A használt/serült állapotú termékeket sajnos nem fogadjuk el.

Az összeget csak magyar IBAN-ra lehet visszatéríteni.

FONTOS!

Visszaküldés vagy csere esetén, például cipő esetében, kérjük, győződjön meg arról, hogy az eredeti doboz semmilyen módon nem sérült (szalaggal vagy címkével).

Letöltési link:

Reklamációs űrlap AD Sport.co.hu