Termékek visszaküldése

Termékek visszaküldése

Nem biztosak a méretükben? Akkor használják ki a meghosszabbított 30-napos határidőt a termék visszaküldéséhez! 

Bővebb információt ITT találnak meg.

Amennyiben az Önök által megrendelt termék mérete vagy anyaga nem felel meg az elvárásaiknak, illetve még más okuk lenne a megkapott termék visszaküldéséhez, egyszerűen vissza is küldhetik! 

Követendő lépések:

  1. A nem megfelelő árukat gondosan csomagolja be.Helyezze a kitöltött visszaküldési vagy csereformanyomtatványt a nem megfelelő termékeket tartalmazó dobozba, és csomagoljon mindent megfelelően! A visszaküldési űrlapot csatoljuk az e-mailjéhez, vagy letöltheti az alábbiakban.
  2. A csomagot aztán akármelyik PACKETA futárszolgálat átvevőhelyén adják fel! A rendelkezésre álló átvevőhelyek listája itt található.
  3. Az átvevőhelyen történő csomagfeladáskor a 90469581. A szolgáltatás díja 790 Ft.
  4. Ne felejtsenek el visszaigazolást kérni a csomagjuk feladásáról/átvételéről, ezt őrizzék majd meg!

Fontos információk:

A meghosszabbított határidőre, amely alatt visszaküldhetik a meg nem felelő termékeket, ugyanazok a feltételek vonatkoznak, mint az adásvételi szerződéstől való elállás esetén. Csak egy kivétellel kell figyelembe venniük – lényeges, hogy az Önök által visszaküldött áru hiánytalan, tiszta, sértetlen állapotban, ráadásul az eredeti csomagolásában érkezzen meg.

A használt/serült állapotú termékeket sajnos nem fogadjuk el.

 

FONTOS!

Visszaküldés vagy csere esetén, például cipő esetében, kérjük, győződjön meg arról, hogy az eredeti doboz semmilyen módon nem sérült (szalaggal vagy címkével).

Letöltési link:

Reklamációs űrlap AD Sport.co.hu