Termékek kicserélése

Termékek kicserélése

Nem biztosak a méretükben? Akkor használják ki a meghosszabbított 30-napos határidőt a termék kicseréléséhez! 

Bővebb információt ITT találnak meg.

Amennyiben az Önök által megrendelt termék mérete vagy anyaga nem felel meg az elvárásaiknak, illetve még más okuk lenne a megkapott termék kicseréléséhez, ki is cserélhetik – egy más méretűre vagy teljesen más termékre!

Követendő lépések:

  1. A nem megfelelő árukat gondosan csomagolja be..Helyezze a kitöltött visszaküldési vagy csereformanyomtatványt a nem megfelelő termékeket tartalmazó dobozba, és csomagoljon mindent megfelelően! A visszaküldési űrlapot csatoljuk az e-mailjéhez, vagy letöltheti az alábbiakban.
  2. A csomagot aztán akármelyik PACKETA futárszolgálat átvevőhelyén adják fel! A rendelkezésre álló átvevőhelyek listája itt található.
  3. Az átvevőhelyen történő csomagfeladáskor a 90469581
  4. Ne felejtsenek el visszaigazolást kérni a csomagjuk feladásáról/átvételéről, ezt őrizzék majd meg!

Fontos információk:

A kicserélendő árut eredeti, sértetlen állapotban kell visszaküldeni, ráadásul minden kellékkel és további felszereléssel együtt, ami eredetileg is benne volt a csomagban.

A használt/sérült állapotú visszaküldött termékekre nem vonatkozik a kicserélési lehetőség.

A visszaküldött csomagba mellékeljék a kitöltött Visszaküldési űrlapot is! Az alábbi linkre kattintva le is töltheti.

A termékcsere ingyenes, a kezelési költséget nem számoljuk fel. Csak a póttermékkel kapcsolatos postaköltség terheli a Vevőt.

Az eredeti rendelésben kiválasztott szállítási mód szerint a cserecsomagot is fogjuk szállítani. Az árut utánvéttel küldjük, és a pótterméket tartalmazó cserecsomag átvételekor csak a postaköltséget kell kifizetniük.

 

FONTOS!

Visszaküldés vagy csere esetén, például cipő esetében, kérjük, győződjön meg arról, hogy az eredeti doboz semmilyen módon nem sérült (szalaggal vagy címkével).

Letöltési link:

Reklamációs űrlap AD Sport.co.hu