Védő spray Collonil CARBON LAB PROTECTING SPRAY 300 ml

4 770 Ft
Szerezz 2% vissza a vásárlásból! További információ
db

A termékleíráson dolgozunk. Ha azonnali információra lenne szükségük, kérjük jelentkezzenek e-mailben az [email protected].

A Collonil CARBON LAB PROTECTING SPRAY megbízhatóan védi a cipőjét. Nagy teljesítményű, impregnáló tulajdonságokkal rendelkező spray, amely minden típusú anyaghoz (beleértve az olyan membránokat is, mint a Gore-Tex) alkalmas. Ez a spray légáteresztő, tartós és láthatatlan védőfilmet hoz létre a felületen, amely megvédi az anyagot a beázástól, szennyeződéstől, ugyanakkor megkönnyíti a cipő karbantartását és tisztítását.

Használati utasítás:

Javasoljuk, hogy az első használat előtt impregnáljuk! Először impregnálni, majd kezelni! Használat előtt jól rázza fel a tartályt. Tiszta és teljesen száraz felületre kell permetezni legalább 30 cm távolságból. Hagyja alaposan megszáradni (a rácsszerkezet miatt). A krémet ezután lehet alkalmazni. A polimerláncok légáteresztő hálós szerkezetet alkotnak az anyag felületén, nagyon kis hézagokkal. A vízcseppek a felületi feszültségük miatt nem hatolnak be a polimerlánc-hálózatba, és az anyag száraz marad. A kezelőkrémek azonban speciális összetételüknek köszönhetően könnyen behatolnak az anyag szerkezetébe. Alapos száradás után a sima bőrt polírozza, a durva bőrt pedig érdesítse. A Carbon Pro védelmet az időjárástól, az anyagtól és a terheléstől függően, azaz kb. 12-15 használat ( kopás) után kell alkalmazni. Ezt követően a permetezést meg kell újítani ( ne hagyja, hogy az anyag a permetezések között mélyen átnedvesedjen - a permetezést időben meg kell ismételni! ).

Márka:
Modell:
A gyártó kódja:
1703-1010
Nem :
Szén

Szén

A széntechnológiát az egyik leghatékonyabb impregnálószernek tartják a piacon. Hozzájárul a termékek hosszabb élettartamához.

Celý popis >
Fenntarthatóság

Fenntarthatóság

A Collonil Fenntarthatósági Tanúsítványt kapott termékeire egy nemzetközileg elismert német intézettől.

Celý popis >

Nem ismerte meg a terméket a leírásból?