Under Armour PROJECT ROCK

Az Under Armour PROJECT ROCK ruházat, cipők és kiegészítők újabb kollekcióját úgy tervezték, hogy segítsen mindenkinek a határai megismerésében és túllépésében az erőnléti, valamint másfajta tréningek során is.
 

Nézzék meg a Project Rock kollekciót, amely nem nevére vagy logójára épül, hanem egy olyan felszerelésről van szó, amely képessé teszi az embert arra, hogy legyőzze akármilyen akadályát. Dwayne Johnson, aki ez mögött a limitált termékkollekció mögött áll, ezt mondja: „A Project Rock erőt ad neked, hogy legyőzd a kétségeidet, elhallgattasd a szkeptikusokat, és bebizonyítsd őket abban, hogy tévednek”. A női kollekciót pedig Lindsey Vonn, amerikai síelő képviseli.

PROJECT ROCK TERMÉKEK VÁSÁRLÁSA

 

Dwayne Johnson a korunk egyik legsikeresebb amerikai színésze. De ő profi pankrátor is, mármint olyan sportoló, aki a WWE-ben (World Wrestling Entertainment) – a világ legnagyobb pankrációs cégében – tevékenykedik, és köztudott céltudatosságáról, kemény munkájáról, elszántságáról és szenvedélyéről is híres. Motiválódjanak és inspirálódjanak a Project Rock kollekció által, és juttassák az erőjüket és kondíciójukat saját határaikon túl!

A kollekció minden egyes darabját Dwayne „The Rock” Johnson maga személyesen jóváhagyta.


PROJECT ROCK TERMÉKEK VÁSÁRLÁSA

 

A Project Rock kollekciót egy különleges logó különbözteti meg a sportmárka többi termékétől, mivel egy brahman bikát ábrázol.

Ha edző- vagy tornafelszerelést keresnek, akkor nálunk jó helyen járnak!

A kollekció célja, hogy inspirálja és motiválja az embereket a kitűzött sporteredményeik elérésére.
Minden nap, bármelyik nap! A kollekció természetesen női modelleket is tartalmaz. Azokat szintén
az adsport.co.hu webáruházunkban találhatják meg.

UNDER ARMOUR PROJECT ROCK NŐI TERMÉKEK VÁSÁRLÁSA