Running & Training

PUMA NITRO

A nitrogénnel töltött hab kiváló energia-visszanyerést biztosít, miközben fenntartja a cipő nagyon alacsony súlyát is.

 

Vásárlás

 

A középtalpba épített NITRO FOAM technológiával ellátott cipőmodellek könnyűek, kényelmesek, jobban reagálnak és igazán nagyszerű elrugaszkodást biztosítanak. Ez a technológia a Puma NITRO cipőkollekcióra jellemző.

EVERYDAY RUNNING

Vásárlás 

 

TRAIL RUNNING

Vásárlás

 

Itt a Puma DEVIATE NITRO 2!

Ez a hatékonyan párnázott és csúcsteljesítményű cipőmodell a futást a legjobb élménnyé tudja tenni. Az új sziluettje egészen telis-tele van újításokkal. A NITRO ELITE hab a jobb energia-visszanyerésért, az újratervezett sarokgallér csökkenti a sarokcsúszás valószínűségét, az aszimmetrikus talp pedig tökéletesen alkalmazkodik a testhez, legyen szó a rövid futásról, a maratonról vagy akár az ultramaratonról. Bármilyen sportcél elérése érdekében ez a futócipő a PUMAGRIP technológiával is rendelkezik. Az egy tartós és nagy teljesítményű gumikeverék, amely remek tapadást biztosít akármilyen felületen. A hatékony mozgást a futás során pedig a speciális PWRPLATE karbonlemez biztosítja, amely maximális energiaátvitelt tesz lehetővé. A cipőben még gyenge fényviszonyok között is biztonságosan lehet futni, mivel fényvisszaverő elemekkel is el van látva.

 

Vásárlás 

 

Ismerkedjenek meg a Puma FAST-TRAC NITRO cipőmodellel!

A Puma FAST-TRAC NITRO zökkenőmentesen tud alkalmazkodni számos tereptípushoz, így tökéletes az országúti, a kavicsos és a vegyes terepre egyaránt. A cipő megbízhatóan megbirkózik sárral, hóval vagy sziklás tereppel is a speciális PUMAGRIP ATR guminak köszönhetően, amely a nagyra értékelt elődjének újabb és erősebb változata. A NITRO FOAM felsőréteg a ProFoam Lite középtalpba építve kiváló elrugaszkodást és megkönnyítést biztosít. A felsőrész tetszetős részletgazdag mintázattal és nagy anyagszilárdsággal büszkélkedhet. A kényelemről a bélelt gallér és a nyelv gondoskodik, a cipőorr pedig hatékonyan elvezeti a vizet és bizonyos mértékig a szennyeződéseket is.

Ez a kiválóan megkönnyített cipőmodell tökéletes választást képez akármilyen évszakban és akármilyen felületre.

Vásárlás