0 Ft

Női futócipő On CLOUDVISTA W fekete

59 080 Ft
Folyó ár: 63 890 Ft
Szerezz 2% vissza a vásárlásból! További információ
db
-8%

A termékleíráson dolgozunk. Ha azonnali információra lenne szükségük, kérjük jelentkezzenek e-mailben az [email protected].

A CLOUDVISTA W női kültéri cipői nagyon sokoldalúak és tökéletes kényelmet nyújtanak a terepen. Könnyen kulcsfontosságúak az új helyek és pályák felfedezéséhez. A Cloudvista modell jellegzetes elemei a könnyedség, az energia és a párnázás – mindez jól fog jönni a szabadtéri kalandok során. A Helion™ habszivacs CloudTec® középtalp puha, párnázott lábazatot és kiváló párnázást biztosít minden lépésnél. A Missiongrip™ külső talp kiváló tapadást biztosít bármilyen ösvényen, legyen szó mászásról vagy ereszkedésről. Az intelligens Speedboard™ technológia viszi előre ezeken az utakon.

Menjen ki a természetbe, és hagyja maga mögött a gondjait.

ELŐNYÖK:

  • sokoldalú kültéri cipő
  • könnyedség, energia és jó csillapítás
  • talp kiváló tapadású terepen
Márka:
On
Modell:
A gyártó kódja:
64.98269
Nem :
Šířka boty:
C
Drop:
9 mm
Típus:
Támasz:
Súly:
235 g

Videó

CloudTec®

CloudTec®

Az innovatív CloudTec® technológia puha, párnázott lábazatot és kiváló párnázást kínál minden lépésnél. Ennek köszönhetően hosszú utakon is kényelmes futást vagy gyaloglást biztosít. Ez egy teljesen egyedi felfüggesztési rendszer, amelyet svájci szakemberek terveztek. Ez az anyag hatékonyan nyeli el az ütéseket, csökkenti a terhelést, és alkalmazkodik az Ön futási stílusához, hogy a felhőkön futás érzését keltse. Futás közben a cipőnek ez a része vízszintesen deformálódik, és a fent említett tulajdonságokat kínálja.

Celý popis >
Speedboard™

Speedboard™

A Smart Speedboard™ technológia kinetikus energiát használ a nagyobb sebesség eléréséhez.

Az energia minden sportban kulcsfontosságú elem. Minél többet eszik, annál gyorsabban fut. A Speedboard™ technológia a mozgás során keletkező energiát hasznosítja, és lendületté alakítja, így Ön felgyorsul és előre lökődik.

Celý popis >
Helion™

Helion™

A Helion™ egy svájci szakértők által készített szuperhab. Fő erőssége a kiváló  teljesítmény és az alkalmazkodóképesség minden típusú terepen.

Celý popis >
Missiongrip™

Missiongrip™

A Missiongrip™ külső talp bármilyen ösvényen biztosítja a tapadást, legyen szó mászásról vagy ereszkedésről. A terepen való túrázás során is értékelni fogja tulajdonságait. Ezt a speciális talpat a svájci Alpokban fejlesztették ki a hegyekben való biztonságos mozgás érdekében. A fejlesztésről az On együttműködött élsportolókkal, akik visszajelzést adtak. Ennek az együttműködésnek az eredménye a jobb tapadási mintázat, a speciális gumikeverék és a mozgás abszolút kontrollja.

Ezt a kivételes talpat minden évszakban használhatod.

Celý popis >

Nem ismerte meg a terméket a leírásból?