A termékleíráson dolgozunk. Ha azonnali információra lenne szükségük, kérjük jelentkezzenek e-mailben az info@adsport.co.hu.

A Nike W NK DF INDY PLUNGE CUTOUT BRA W női sportmelltartó erősítéssel nagyon kényelmes, és biztonságosan illeszkedik a magabiztos edzéshez. A pántok állíthatóak, így a hosszuk úgy állítható, hogy a melltartó abszolút mindenkinek jól álljon. A padokat szükség szerint lehet keresni. A Dri-FIT technológia jól elvezeti az izzadságot, és maximális teljesítmény mellett is szárazon és optimális hőmérsékleten tartja a testet.

ELŐNYÖK:

  • nagyon kényelmes
  • kivehető párnázás
  • állítható vállpántok
  • funkcionális
Márka:
A gyártó kódja:
DV9837-363
Nem :
Anyag:
72% poliészter / 28% elasztán
Štítek:
Dri-FIT

Dri-FIT

A Nike Dri-FIT technológia egy innovatív poliészter szövet, amelyet úgy terveztek, hogy szárazon tartsa a sportolót. Víztaszító (hidrofób) és vízvonzó (hidrofil) rétegek egyedülálló kombinációját alkalmazza a nedvesség a bőr felületéről való elvezetésére. A bőr felületén képződő nedvesség gyorsan áthalad az első rétegen. A második réteg pedig eloszlatja, szétteríti nagyobb területen, miáltal gyorsan elpárolog. A Nike Dri-FIT technológia 100 %-ban légáteresztő.

Celý popis >

Nem ismerte meg a terméket a leírásból?