0 Ft

Női futócipő Hoka One One CLIFTON 9 WIDE W

42 970 Ft
Folyó ár: 59 610 Ft
Szerezz 2% vissza a vásárlásból! További információ
db
Színváltozatok:
-28%

A termékleíráson dolgozunk. Ha azonnali információra lenne szükségük, kérjük jelentkezzenek e-mailben az info@adsport.co.hu.

SAROK MAGASSÁG: 29 mm
HOGY MAGASSÁGA : 24 mm

A Hoka One One CLIFTON 9 WIDE W női futócipő a díjnyertes országúti futócipők kilencedik változata – most még könnyebb és párnázottabb! A cipők új reszponzív habszivacsot és továbbfejlesztett talpkialakítást tartalmaznak. Alkalmasak mindennapi futáshoz vagy sétához. A Durabrasion gumi külső talp kiváló tapadást biztosít az aszfaltfelületen. A tartós és ütéselnyelő CMEVA habból készült középtalp speciálisan módosított geometriájú, META-ROCKER néven. Ez a technológia lekerekített bölcsőformával rendelkezik, és kiegyensúlyozza a sarok és a lábujj közötti különbséget. Ezáltal minden egyes lépéssel segíti a hatékony energiafelhasználást.

A felsőrész légáteresztő kötésből áll, amely kiváló légáramlást biztosít.

A " WIDE " modell 4 mm-rel szélesebb, mint a klasszikus modell.

ELŐNYÖK:

  • egy másik népszerű cipősor
  • napi kocogás vagy gyaloglás
  • kiváló tapadás az úton
  • tartós és párnázó középtalp
  • módosított középtalp geometria
  • légáteresztő felsőrész
Márka:
Modell:
A gyártó kódja:
1132211-CSLC
Nem :
Anyag:
82% textil / 18% szintetikus
Šířka boty:
D
Drop:
5 mm
Típus:
Támasz:
Súly:
205 g
Štítek:
CMEVA

CMEVA

Speciális hab CMEVA (Compression Molded Ethyl Vinyl Acetate), amely párnázórétegként szolgál. Tulajdonságainak köszönhetően a CMEVA hab ismételt tömörítés után visszaáll eredeti állapotába. Ez biztosítja a tökéletes csillapítást és az energiavisszaadást.

Celý popis >
META-ROCKER

META-ROCKER

A META-ROCKER technológia különlegesen módosított középtalp-geometriával rendelkezik. Ez tehát a középtalp lekerekítése, az úgynevezett "bölcső", amely kompenzálja a sarok és a lábujj közötti különbséget. A technológia segít minden lépésben hatékonyan felhasználni az energiát, és előre visz minket.

Celý popis >

Nem ismerte meg a terméket a leírásból?