0 Ft Új

Férfi tornacipők On CLOUD 5 szürke

59 890 Ft
Szerezz 2% vissza a vásárlásból! További információ
db

A termékleíráson dolgozunk. Ha azonnali információra lenne szükségük, kérjük jelentkezzenek e-mailben az [email protected].

A CLOUD 5-ön a férfi tornacipőket emberek milliói szeretik szerte a világon. Úgy tervezték, hogy maximális kényelmet biztosítsanak egész nap és bármilyen tevékenység során. CloudTec® középtalppal rendelkeznek, amely puha, párnázott vezetést és párnázást biztosít minden lépésnél. Az intelligens Speedboard™ technológiának köszönhetően, amely a kinetikus energiát nagyobb sebesség elérésére használja fel, előre lendítheti álmai egyéni csúcsát.

A felső rész erősítésekkel ragasztott, légáteresztő antimikrobiális hálószövetből áll. A speciálisan kialakított sarok biztonságosan a helyén tartja a lábfejet. A gyorsfűzés lehetővé teszi, hogy gyorsan és kényelmesen csússzon a cipőbe. A cipők 44%-ban újrahasznosított anyagokból készülnek. A csomag cserére klasszikus csipkéket is tartalmaz.

ELŐNYÖK:

  • az On cég legkelendőbb cipője
  • maximális kényelem minden helyzetben
  • rugalmas, puha futófelület
  • nagyszerű csillapítás
  • részben újrahasznosított anyagokból készült
  • légáteresztő felsőrész
  • gyors fűzés
Márka:
On
Modell:
A gyártó kódja:
59.98017
Nem :
Anyag:
textilek / szintetikus anyagok
Šířka boty:
D
Drop:
7 mm
Súly:
223 g
CloudTec®

CloudTec®

Az innovatív CloudTec® technológia puha, párnázott lábazatot és kiváló párnázást kínál minden lépésnél. Ennek köszönhetően hosszú utakon is kényelmes futást vagy gyaloglást biztosít. Ez egy teljesen egyedi felfüggesztési rendszer, amelyet svájci szakemberek terveztek. Ez az anyag hatékonyan nyeli el az ütéseket, csökkenti a terhelést, és alkalmazkodik az Ön futási stílusához, hogy a felhőkön futás érzését keltse. Futás közben a cipőnek ez a része vízszintesen deformálódik, és a fent említett tulajdonságokat kínálja.

Celý popis >
Speedboard™

Speedboard™

A Smart Speedboard™ technológia kinetikus energiát használ a nagyobb sebesség eléréséhez.

Az energia minden sportban kulcsfontosságú elem. Minél többet eszik, annál gyorsabban fut. A Speedboard™ technológia a mozgás során keletkező energiát hasznosítja, és lendületté alakítja, így Ön felgyorsul és előre lökődik.

Celý popis >

Nem ismerte meg a terméket a leírásból?