0 Ft Kedvezmény

Férfi kerekékpáros nadrág, rövidnadrág Craft ADV ENDUR fekete

28 380 Ft
Folyó ár: 42 390 Ft
Szerezz 2% vissza a vásárlásból! További információ
db
-34%

A termékleíráson dolgozunk. Ha azonnali információra lenne szükségük, kérjük jelentkezzenek e-mailben az [email protected].

A Craft ADV ENDUR férfi kerékpáros rövidnadrágok és nadrágok C2 betéttel vannak felszerelve az igényes kerékpárosok számára. A maximális vezetési kényelmet az ergonomikus szabás és a lapos varratok anatómiai elosztása garantálja. A nadrág belseje finom szilikon nyomattal készült, így a nadrág nem gurul fel. A harisnyatartó is ergonomikus szabású, légáteresztő Cool Mesh Superlight anyagból készült. A fent említett C2 kerékpárbetét elasztikus, egyrészes, varratmentes, antibakteriális, és kifejezetten a férfi testhez készült. A rövidnadrág a legmagasabb minőségi OEKO-TEX® tanúsítvánnyal rendelkezik.

ELŐNYÖK:

  • maximális kényelem
  • ergonomikus és anatómiai szabású
  • lapos varratok
  • kerékpáros talpbetét C2
  • igényes kerékpárosoknak
  • a legmagasabb minőségi tanúsítvány
Márka:
A gyártó kódja:
1910523-999900
Nem :
Anyag:
alsó rész - 78% újrahasznosított poliamid / 22% elasztán; felső rész - 95% poliészter / 5% elasztán; fogszabályozó - 81% poliészter / 19% elasztán
Súly:
180 g
ÖKO-TEX®

ÖKO-TEX®

Az OEKO-TEX® a textil- és bőrgyárak bejegyzett védjegye, amelyet 1992-ben alapítottak. Ez a tanúsítvány olyan cégek termékeit jelöli, amelyek figyelembe veszik a környezetvédelmi és társadalmi szempontokat, mint például a méltányos munkadíj és a tisztességes munkakörülmények. Ha a ruhán van ez a jelzés, a minőség és az integritás garantált.

Celý popis >
Cool Mesh Superlight

Cool Mesh Superlight

A Cool Mesh Superlight anyagot olyan funkcionális ruházatban használják, amelyet a legmelegebb körülmények között is használnak. Hatékonyan képes az izzadságot a testről a ruha felületére szállítani, ahol az elpárolog, és így szárazon és optimális hőmérsékleten tartja a testet extrém stressz és 30°C feletti hőmérséklet esetén is.

Celý popis >

Nem ismerte meg a terméket a leírásból?