Kedvezmény

Hátizsák New Era MLB DELAWARE NEW YORK YANKEES narancssárga

9 200 Ft
Folyó ár: 15 040 Ft
Szerezz 2% vissza a vásárlásból! További információ
raktáron
Kézbesítés pénteken? Rendelés a DPD-n keresztül csütörtökön do 15:00.
db
-39%

A termékleíráson dolgozunk. Ha azonnali információra lenne szükségük, kérjük jelentkezzenek e-mailben az [email protected].

A New Era MLB DELAWARE NEW YORK YANKEES hátizsák a New York Yankees baseballcsapat minden rajongójának tetszeni fog. A két fő tárolórekesz kétirányú cipzárral záródik, belül pedig rekeszek vannak a dolgok rendezésére. Az elején két kisebb, zárható zseb található, ahol kényelmesen el lehet tárolni az apró tárgyakat, amelyeknek mindig kéznél kell lenniük. A hátizsák a felső részén található fogantyúval könnyen mozgatható. A párnázott vállpántok állíthatóak, így egyéni preferenciák vagy arányok szerint állíthatók. Az oldalakon két hálós rekesz található, amelyekben például egy kulacsot is szállíthatunk. Az elülső oldalon a már említett sportklub logójának minőségi nyomtatása található.

A hátizsák felületét a Rip-Stop technológia javítja - bizonyos időközönként erősebb szálakat szőnek az anyagba, így nem fordul elő szakadás.

ELŐNYÖK:

  • állítható vállpántok
  • a New York Yankees rajongóknak
  • rekesz laptop vagy tablet számára
  • elegendő hely a dolgok tárolására
Márka:
A gyártó kódja:
60357023
Nem :
Anyag:
100% poliészter
kötet:
22 l
Šířka:
32 cm
Hloubka:
15 cm
Výška:
45 cm
Štítek:
New York Yankess
Rip-Stop

Rip-Stop

A Rip-Stop szövet különlegessége, hogy bizonyos időközönként erősebb szálat kereszteznek bele, ezért nem szakad el. Ezen a rácson megáll a tépés.

Celý popis >

Nem ismerte meg a terméket a leírásból?