0 Ft

Férfi futócipő Saucony GUIDE 17 sárga

59 660 Ft
Folyó ár: 61 890 Ft
Szerezz 2% vissza a vásárlásból! További információ
db
-4%

A termékleíráson dolgozunk. Ha azonnali információra lenne szükségük, kérjük jelentkezzenek e-mailben az [email protected].

SAROK MAGASSÁG: 35 mm LÁBJMAGASSÁG: 29 mm

Az új Saucony Guide 17 modell javítja a futás élményét. Ezek a legjobb futócipők dinamikus stabilitást biztosítanak, amely megakadályozza a túlpronációt. A PWRRUN++ felfüggesztési technológia energikus futást garantál, a könnyű, légáteresztő hálós felsőrész pedig a szükséges kényelmet biztosítja. Megtámasztó szabásával, strapabíró talpával és elegáns kialakításával a Saucony Guide 17 tökéletes társ minden szintű futó számára, ötvözi a teljesítményt és a stílust. A szélesebb platformmal rendelkező Center Path technológia újabb lépéssel közelebb került a stabilitáshoz. A kényelemre és a védelemre összpontosít. A magasabb sarok és az aszimmetrikus profil ezután a megfelelő irányba tereli lépéseit.

ELŐNYÖK:

  • alkalmas napi edzésre és sétákra
  • pronációs lábtámasz
  • PWRRUN++ csillapítás
  • stabil és nagyon tartós cipő
Márka:
Modell:
A gyártó kódja:
S20936-116
Nem :
Drop:
6 mm
Típus:
Támasz:
Súly:
269 g
PWRRUN

PWRRUN

A PWRRUN anyagból készült a középtalp. Alapja az EVA , de továbbfejlesztették, hogy rugalmasabb legyen és több energiát adjon vissza.

Celý popis >
PWRRUN+

PWRRUN+

A PWRRUN+ habszivacs középtalp minden lépésnél kivételes kényelmet nyújt. Ez az anyag nagyon könnyű, párnázott, és nagyszerű partner lesz hosszabb futó kalandokhoz.

Celý popis >

Nem ismerte meg a terméket a leírásból?