A termékleíráson dolgozunk. Ha azonnali információra lenne szükségük, kérjük jelentkezzenek e-mailben az [email protected].

A Salomon SENSE RIDE 5 férfi futócipő minden sportolónak tetszeni fog, aki sokoldalú túracipőt keres különböző futótávokhoz. Ezek a cipők mindent elbírnak – a rövid és gyors futásoktól az ultra-trail útvonalakig. A nagy teljesítményű és rendkívül tapadó CONTAGRIP® gumitalpnak köszönhetően a cipők könnyen alkalmazkodnak a különböző terepekhez, optimális tapadást és tapadást biztosítva. A kiegyensúlyozott Energy Surge™ középtalp nagyszerű reakciót, párnázást biztosít, előrelendíti a futót, és lehetővé teszi a sima lábujjleállást.

A felsőrész hálóból készült, és SENSIFIT™ technológiával van felszerelve, amely kényelmet biztosít a lábnak, és pontosan körülveszi azt. Ez egy rendkívül kényelmes cipőmodell.

ELŐNYÖK:

  • különböző futótávok
  • nagyszerű nyomtartás
  • kiváló csillapítás és reakció
  • rendkívül kényelmes
Márka:
Modell:
A gyártó kódja:
L47211800
Nem :
Típus:
Támasz:
SENSIFIT™

SENSIFIT™

A SENSIFIT™ rendszer kényelmet biztosít a lábnak, és pontosan átöleli a lábat, miközben védi azt.

Celý popis >
CONTAGRIP®

CONTAGRIP®

A Contagrip® egy nagy teljesítményű és rendkívül tapadó gumi. Ennek a guminak köszönhetően kiváló tapadása lesz a cipőknek száraz és nedves felületeken.

Celý popis >
Energy Surge™

Energy Surge™

Az Energy Surge™ technológiával felszerelt cipők nagyszerűen reagálnak, ami előre viszi , és zökkenőmentes átmeneteket biztosít, függetlenül attól, milyen hosszú a futás.

Celý popis >

Nem ismerte meg a terméket a leírásból?