0 Ft

Férfi futócipő On CLOUDGO fekete

59 080 Ft
Folyó ár: 63 890 Ft
Szerezz 2% vissza a vásárlásból! További információ
db
-8%

A termékleíráson dolgozunk. Ha azonnali információra lenne szükségük, kérjük jelentkezzenek e-mailben az [email protected].

Férfi futócipők A CLOUDGO-n kategóriával magasabb kényelmet és jobb energiavisszaadást kínálnak. Amikor úgy dönt, hogy elkezd futni, elsősorban a maximális kényelemre, a tökéletes csillapításra és egyben kellő energiavisszatérésre van szüksége. Mindezt és még sok mást az új Cloudgo nyújt Önnek. A Helion™ habszivacs középtalp kiváló teljesítményt, simább futásérzetet és alkalmazkodóképességet kínál különféle terepen. Az innovatív CloudTec® párnázás és az egyedülálló TPU Speedboard™ együtt párnázott talpat, további párnázást és mindenekelőtt magabiztosságot biztosít minden lépésnél. A cipő kezdő futóknak is megfelelő, akik csak a megfelelő technikát keresik.

A felsőrész lélegző poliészter hálóból készült. A felhasznált anyagok 90%-a újrahasznosított forrásból származik.

ELŐNYÖK:

  • kezdő futóknak is alkalmas
  • nagy kényelem
  • energiavisszaadás, felfüggesztés
  • kiváló csillapítás
  • újrahasznosított anyagokból
  • légáteresztő hálós felsőrész
Márka:
On
Modell:
A gyártó kódja:
55.98635
Nem :
Šířka boty:
D
Drop:
11 mm
Típus:
Támasz:
Súly:
256 g
CloudTec®

CloudTec®

Az innovatív CloudTec® technológia puha, párnázott lábazatot és kiváló párnázást kínál minden lépésnél. Ennek köszönhetően hosszú utakon is kényelmes futást vagy gyaloglást biztosít. Ez egy teljesen egyedi felfüggesztési rendszer, amelyet svájci szakemberek terveztek. Ez az anyag hatékonyan nyeli el az ütéseket, csökkenti a terhelést, és alkalmazkodik az Ön futási stílusához, hogy a felhőkön futás érzését keltse. Futás közben a cipőnek ez a része vízszintesen deformálódik, és a fent említett tulajdonságokat kínálja.

Celý popis >
Speedboard™

Speedboard™

A Smart Speedboard™ technológia kinetikus energiát használ a nagyobb sebesség eléréséhez.

Az energia minden sportban kulcsfontosságú elem. Minél többet eszik, annál gyorsabban fut. A Speedboard™ technológia a mozgás során keletkező energiát hasznosítja, és lendületté alakítja, így Ön felgyorsul és előre lökődik.

Celý popis >
Helion™

Helion™

A Helion™ egy svájci szakértők által készített szuperhab. Fő erőssége a kiváló  teljesítmény és az alkalmazkodóképesség minden típusú terepen.

Celý popis >

Nem ismerte meg a terméket a leírásból?