0 Ft

Férfi edzőcipő Under Armour PROJECT ROCK 6 narancssárga

55 770 Ft
Folyó ár: 63 890 Ft
Szerezz 2% vissza a vásárlásból! További információ
db
-13%

A termékleíráson dolgozunk. Ha azonnali információra lenne szükségük, kérjük jelentkezzenek e-mailben az [email protected].

Míg elkészul a termékleírás, elolvashatja a gyártó eredeti szovegét:

Az UA Clone felsőrész ultrapontos illeszkedést biztosít, amely tágul és összehúzódik a folyamatos kényelem és támogatás érdekében. A saroknál lévő külső TPU klipszek növelik a stabilitást és a biztonságot. Az UA HOVR technológia csökkenti az ütődést, visszaadja az energiát és segít az előrejutásban. Az UA TriBase technológia maximalizálja a talajkontaktust, elősegíti a természetes mozgást és rugalmasságot biztosít az edzés során. Drop: 6 mm. Súly: 411g.
A gyártó kódja:
3026534-800
Nem :
Anyag:
63% Textile,37% Synthetic~OUTSOLE: 100% Rubber
Szabás:
Regular
Típus:
UA HOVR™

UA HOVR™

Az UA HOVR™ rendszer egy korszerű csillapító anyag, kiváló energia-visszanyeréssel. A puha HOVR™ hab a dinamikus Energy Web-szel kombinálva elképesztő érzést kelt a gravitáció és az energia megtérülésének minden lépésében.

Celý popis >
TriBase™

TriBase™

Az UA TriBase™ technológia lapos és stabil alapot kínál három rugalmas zónával, amelyek maximalizálják a láb érintkezését a talajjal. Stabilitást biztosít a lábnak, miközben lehetővé teszi a láb természetes mozgását.

Celý popis >

Nem ismerte meg a terméket a leírásból?