Fussanak az új fejpántért!

A Bjež márkát mutatjuk be – a stílusos, eredeti (nemcsak sportos) fejpántok

A mai blogcikkünkben a BJEŽ® sportmárkáról lesz szó. A Bjež egy cseh vállalat, amely stílusos sportkellékek, különösen fejpántok készítésével foglalkozik. Ez az érdekes nevű sportmárkát egy aktív anyuka alapította meg, mert bosszantotta, hogy a futás közben egyetlen általa felpróbált fejpánt sem tartott szilárdan a fején. Ahelyett, hogy tovább keresgélt és próbálkozott volna, maga készített egy ilyen számára tökéleteset, és ezzel megvetette a márka alapjait. A márkanév nem csak a „běž” (csehül „fuss!”) szó elferdítése, hanem a márkalapító nevének a rövidítése is (Bětka Ježková).  

Miben különböznek a Bjež termékek?

Minden termékük kézzel készül Csehországban – nagy gondossággal és a minőségre fektetett hangsúllyal. A felhasznált anyagok lehetőleg csak cseh beszállítóktól származnak. Kínálatukban fejpántok, sapkák, nyakmelegítők vagy stílusos hajgumik is találhatók.

Fejpántok

 

A BJEŽ zászlóshajója. A fejpántok előnye, hogy pontosan ott tudnak tartani, ahol szükséges, ráadásul kényelmesek, nem húznak, nem szorítanak, és gyönyörűen néznek ki. Így nem csak a sportolás során, hanem bármilyen alkalomra viselhetők. És tulajdonképpen hogyan lehetséges, hogy olyan kiválóan maradnak a helyén? A válasz az anyagválasztás. Az állítható fejpánt puha poliészter-anyagból, az belső oldala pedig bársonyból készült. És épp a bársonynak köszönhetően szilárdan tart a fejen, és nem csúszik le. A széles fejpántok viszont puha és rugalmas anyagból készültek, amely alkalmazkodik a fejük formájához. Kínálatunkban többféle fejpánt található:

A beállítható gumiszalaggal rendelkező, 25 mm-es szélességű stílusos fejpántok alkalmazkodnak minden fejmérethez, és már 4 éves kortól alkalmasak. Ideálisak a sportolásra, de a szabadidőre is, a különböző motívumoknak köszönhetően könnyen hangolhatják összekedvenc ruhájukkal.

A 10 mm-es szélességű keskeny fejpántok főleg a szabadidős, a munkahelyi vagy az iskolai használatra ideálisak, és a fentebb említett stílusos fejpántok finomabb változatának tekinthetők. A speciális gumiszalagnak köszönhetően ezek is beállíthatók. 

A széles nyári fejpántok mérete 8x46 cm. Légáteresztő, perforált és rugalmas anyagból készültek, amely alkalmazkodni tud a fejük formájához. Úgy vannak megtervezve, hogy hatékonyan elvezessék az összes izzadságot.

A széles téli fejpántok 9x46 cm-esek. Kiváló minőségű, össze nem menő és melegen tartó anyagból készült, aminek hasznát főleg a téli szórakozások során vehetik. Nők, férfiak és gyermekek számára alkalmasak.

Ha tetszik Önöknek az itt látható fejpántok valamelyike, csak rá kell kattintani. Az egész kínálatunkat pedig itt találják meg.

Nemcsak a fejpántok

A fejpántokon kívül gyönyörű hajgumikat vagy rajtszámtartó öveket is találhatnak kínálatunkban a Bjež márkájú termékek között. Versenyezni is lehet stílusosan!

Szóval szaladjanak már a kiváló Bjež termékekért!