CLOUDMONSTER 2 futócipő felülvizsgálata

Délka čtení: 1,30 perc | Szerző: Jakub

A múlt heti újdonság minden bizonnyal az On márka új CLOUDMONSTER 2, amely egyben egyik vadonatúj darab kínálatunkban.

Jakub Paducha, egyik nagykövetünknek lehetősége nyílt megtesztelni az On márkájú CL2 új cipőmodellt. Jakub az alábbi cikkben részletesen leírta a benyomásait. Ha érdekel Titeket, hogy melyik típusú futóknak alkalmas a CLOUDMONSTER 2, milyen érzéseket és benyomásokat keltett Jakubban futás közben, vagy hogy hogyan fejlődött az előző CLOUDMONSTER 1-hez képest, fejlődött-e egyáltalán, olvassátok el a recenzióját!

 

A filmeknél általában azt tapasztaljuk, hogy az első rész mindig a legjobb, és a továbbiakban nem látunk semmi újat.

A második CLOUDMONSTER cipő esetében épp ellenkezőnek mutatkozik a helyzet, mivel véleményem szerint teljes mértékben lepergeti az elsőt. Az első Monsterek eleinte tetszettek, de nem értettem, hogyan bírja valaki hordani egész nap.

A második változatnál a komfort szintje jelentősen emelkedett. A cipő puhább és sokkal kényelmesebb a lábamnak. Biztos vagyok benne, hogy ez azért van, mert szélesebbek is lettek, aminek köszönhetően több hely marad a lábujjaknak.

Hegynek felfelé is jobban futottam benne, sőt munkába is hordtam, mert érdekelt az egész napos kényelem. Megörültem, hogy akkor nem várva-vártam, hogy végre lehúzhassam, mint korábban az 1-eseket.

A cipőnek újratervezett minimalista fűzőlyukai vannak, amelyek nagyon jónak tűnnek. Természetesen a fényvisszaverő elemeket is tartalmazza, így este is jól láthatóak lesztek az úton.

Tekintettel az idei, többnyire havatlan télre olyan helyekre is bukkantam futáskor, ahol sárban is kellett futnom. Így sajnos nem maradtak olyan szép fehérek.

A felsőrész szépen légáteresztő, így nyáron biztosan nem fogtok túlságosan izzadni benne. A konkurenciához képest tetszik az ilyen észre is vehető fejlődés ugyanezen a cipőmodellen. Nem csak ugyanolyan, csak más színű cipővel van itt dolgunk.

Mindig van hova fejlődni, de a Monster 2 kellemesen meglepett, és alig várom, hogy még több kilométert fussak le benne.

 

On termékek vásárlása

3
2
4