Az ún. Black Friday avagy a Fekete Péntek november 25-én lesz az idén.

Az idei Black Friday 2022. november 25-re esik!

A Black Friday akció eredetileg az Egyesült Államokból származik, és az amerikai hálaadás napjával (Thanksgiving Day) kapcsolatos, amely az idén november 24-re esik. A Black Friday-re pedig november 25-én kerül sor. Ezen a napon óriási kedvezményekkel és különleges akciókkal várják vásárlóikat amerikai boltok és e-shopok. Épp a Black Friday azok közé a napok közé tartozik, amikor megkezdődik a vásárlási őrület és a karácsonyi ajándékvásárlás. 

Magyarországon rövidebb hagyománya van a Fekete Pénteknek, egyelőre csak néhány éve „ünnepeljük". Az utóbbi időben azonban egyre több bolt és e-shop csatlakozik ehhez a vásárlási ünnephez, és november végefelé kedvezményes akciókat kínál. 

Mi sem vagyunk lemaradva! Már ezen a héten kedvezményesen vásárolhatnak nálnuk a Black Friday-re való felkészülések jegyében – minden nap 15%-os kedvezménnyel kapható egy-egy márkánk.

Kövessék a közösségi médiánkat, iratkozzanak fel hírlevelünkre és figyeljenek arra, hogy éppen melyik márkára vonatkozik a 15%-os kedvezmény. 

2022. 11. 25. pénteken az igazi Black Friday startol! Akár 35–75%-os kedvezménnyel kaphatóak a termékeink.

  Vásárlás