MEGHOSSZABBÍTOTT VISSZAKÜLDÉSI ÉS KICSERÉLÉSI HATÁRIDŐ 2023 KARÁCSONYÁN

Nem egészen biztosak a megfelelő méretben? Aggódnak is miatta?

2024. január végéig meghosszabbítjuk az áru kicserélésének vagy visszaküldésének határidejét!

A megfelelő karácsonyi ajándék kiválasztása igen kemény dió lehet. Talán mindenkivel előfordult már, hogy nem felelt meg a ruhaméret vagy időközben meg is gondolta a vásárlást. Ezért úgy döntöttünk, hogy 2023. november 12. és 2023. december 23. között az e-shopunkon keresztül megrendelt termékek kicserélési, illetve visszaküldési határidejét 2024. január 31-ig hosszabbítjuk meg!

Hogyan működik?

  1. Válasszák ki a Kosárban az általunk kínált karácsonyi szolgáltatások egyikét.
  2. Ezután kövessék az áru visszaküldésére, illetve cseréjére vonatkozó utasításainkat!

navratkovy-list.png (8 KB)

1. Töltsék ki a visszaküldési űrlapot:

A kitöltött űrlapot helyezzék el a dobozban a visszaküldendő áru mellé.

A visszaküldési űrlapot ITT lehet letölteni.

 Visszaküldési űrlap AD Sport 

zabaeny-balik.png (9 KB)

2. Fejezzék be a csomagolást:

A terméket a visszaküldési űrlappal együtt egy átlátszatlan anyagba csomagolják be. Emellett figyeljenek arra is, hogy a termék eredeti címkéjével rendelkezzen, és a cipődoboz ne sérüljön (firkák, ragasztószalagok stb. által).

zasilkovna.png (9 KB)

3. Küldjék el az árut:

A csomagot hozzák be a legközelebbi PACKETA átvevőhelyre.

Az átvevőhely üzemeltetőjének adják meg a 90469581 kódot.

Az pedig egy címkét ragaszt rá a csomagra, és át is veszi.

obalka.png (7 KB)

4. Tájékoztatni fogjuk Önt:

A küldemény beérkezése után felvesszük Önökkel a kapcsolatot, hogy tájékoztassuk a következő lépésekről. A visszaküldött áru összegét a csomag beérkezésétől számított 14 napon belül visszatérítjük a bankszámlájukra.

split.png (552 b)

További információk:

A csomagot nem kell megjelölni vagy aláírni, a fiók munkatársai kinyomtatnak egy címkét, amelynek köszönhetően az árut a szállítószolgálat eljuttatja hozzánk. Ezzel egyidejűleg a szolgáltató kinyomtatja a kézbesítési bizonylatot, amely igazolja, hogy valóban átadta a csomagot.

1

A fiókban nem kell szállítási díjat fizetni. A hozzánk történő szállítás költségét levonjuk a visszaküldésért visszatérítendő teljes összegből.

A hozzánk történő szállítás ára 790 Ft.

2

Ha nem ért egyet azzal, hogy a 760 Ft összegét levonjuk a visszatérítésből, kérjük, tegye a következőket: válassza ki az Ön által választott szállítót az áru elküldéséhez, és küldje el az árut a fiókunk címére.

pin_AD.png (5 KB)

 

MAV Trading s.r.o.
Broučkova 7150
76001  Zlín
E: [email protected]

Vigyázat!!

Abban az esetben, ha a Vevő a törvényes 14 napos határidőn belül eláll az Adásvételi szerződésétől, és az általa visszajuttatott áru hiányos, bizonyíthatóan használt vagy sérült, az Üzemeltető kártérítésre jogosult a Vevővel szemben. Ennek következtében egyoldalúan beszámíthatja az ekképpen fennálló kártérítési igényt a Vevő az Üzemeltetővel szembeni, a Vételár visszatérítésére vonatkozó követelésbe. Akkor az Üzemeltető csak a kártérítés összegével csökkentett Vételárat téríti vissza a Vevőnek.

A kártérítési igény összegét a Vevő által visszajuttatott termék használtsága és sérülése alapján kerül meghatározásra. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a visszatérítendő összeg a termék Vételára akár 90 %-a is lehet!

Amennyiben a Vevő nem teljesen biztos a megfelelő méretben, akkor azt javasoljuk, hogy még a termék első használata előtt próbálja fel tiszta és puha felületen.

A textilanyagok esetében pedig azt javasoljuk a Vevőknek, hogy az általuk kiválasztott méret megfelelőségéről még az első mosás és a ruhacímkék eltávolítása előtt bizonyosodjanak meg.