Puma futballcipő

Phenomenal pack

A PUMA márka több forró újdonsággal elkészült az új futballszezonra!

A tavasz lassan bekopogtat az ajtónkon, és vele együtt az új futballszezon is. A PUMA márka minden sportrajongóra gondolt, és három nagyszerű futballcipőmodellel bővítette kínálatát, hogy mindenki megtalálhassa a sajátját.

Először is meg kell ismertetnünk az alapvető információkat. A futballcipők minden játékos futballfelszerelésének elengedhetetlen része, és helyes választásuk befolyásolhatja a tréning vagy a mérkőzés sikerét. A megfelelő cipő kiválasztásakor figyelembe kell venni a szabást, az anyagot, de a játékfelületet is.

E-shopunkban mindenféle felszerelést találtok, akár füvön, akár tornateremben játszotok. Ha műfüves a focipálya, akkor olyan turfcipőt érdemes választani, amely TF betűkkel van jelölve. A nedves, sáros természetes füvön pedig klasszikus csavaros stoplis futballcipőt (SG) lehet használni. Abban az esetben, ha kombinálni szeretnétek a természetes és a műterületet, mindenképpen öntött stoplis cipők (FG/AG, MG) mellett döntsetek, mert azok kiváló támogatást nyújtanak. A teremfoci szerelmesei pedig az IN jelölésű teremcipőkből válogathatnak.

Fenomenális cipők fenomenális játékosoknak

Ezek a friss, technológiákkal teli újdonságok már sok tehetséges labdarúgó figyelmét felkeltették. Az új kollekció arcai is népszerű futballsztárok lettek – Neymar Jr., Jack Grealish, Kai Havertz és Julia Gross. Inspirálódjatok az ő stílusukból meg a foci iránti szenvedélyükből, és vigyétek be ezeket az elemeket a ti játékstílusotokba is!

Legyetek Ti is FENOMENÁLISAK! ♥

FUTURE

Ezt a modellt a világhírű brazil labdarúgó, Neymar Jr. és kreatív játékstílusa ihlette. Amennyiben hasonlóképpen játszotok, biztosan nagyon jól fogjátok érezni magatokat. A cipőtalpán gumiszegmensekkel rendelkeznek, amelyek jobb tapadást és labdairányítást tesznek lehetővé. A FUZIONNFIT360, PWRPRINT és a PWRTAPE technológiáknak köszönhetően a lábfej szilárdan és kényelmesen rögzül a cipőben. A Dynamic Motion System talpbetét pedig növeli a stabilitást, lendületet és a tapadást akár hirtelen irányváltások során is.

KING

Olyan futballcipőt kerestek, amely maximális kontrollt biztosít a játék felett? Akkor a King modell királyi módon megfelelő. Ennek a cipőnek a fő ismertetőjegye mindig is a kengurubőr felsőrész volt. Ez azonban most a K-BETTER™ technológiával készült, azaz egy innovatív felsőrész-anyagból, amely nem állatoktól származik, és még magasabb szintre javítja a labdakezelést és az általános kényelmet. Ez a felsőrész ugyanakkor legalább 20 %-ban újrahasznosított anyagokból áll. Uralkodjatok a focipályán a ti szabályaitok szerint!

ULTRA

Gyorsak vagytok a focipályán és olyan futócipőre van szükségetek, amely lépést tud tartani a tempótokkal? Ez az ultra mozgékony cipőmodell megbízhatóan fog együttműködni, akár tréningen, akár meccsen. A Dynamic Motion System cipőtalp a kettős sűrűségű SPEEDPLATE stopliknak köszönhetően új szintű tapadást biztosít. A PWRTAPE támasztási technológia segítségével pedig a láb stabilan megrögzül a cipőben. Ezzel a futballcipővel minden ellenfelet lehagytok!

3
1
2