ÚJ KOLLEKCIÓ

Puma - BREAKTHROUGH PACK

Minden játékosnak szüksége van egy áttörést hozó szezonra. 

Puma - BREAKTHROUGH PACK

Élvezzék ezt a szezont az új ULTRA és FUTURE cipőmodellekkel. Idén nyáron a leggyorsabb futballcipő – az ULTRA – teljesen újratervezett felsőrésszel érkezik, aminek köszönhetően még gyorsabbá vált.

A FUTURE sziluettje sem marad el, mert ami teljesen új színösszeállítását illeti, az remekül passzol az ULTRA sziluetthez, így mindenki tud majd választani az új Breakthrough Packból.

Ezt a modellt például Neymar Jr., Kingsley Coman, Fridolina Rolfö, Ingrid Engen, Jack Grealish vagy Memphis Depay is fogják hordani..

 

PUMA futballcipő vásárlása

uvodka

PÉLDÁUL NEYMAR JR VAGY JULIA GROSSO HORDJA

Régebben a védők meg tudták állítani az embert, de ez már a múlté. A felsőrész Neymar Jr. által inspirált, újratervezett középső eleme kombinálja a rugós kötést, a kétrétegű hálót és a PWRTAPE technológiát is. Így fontosabb dolgokra koncentrálhatnak: például arra, hogy a 90 perc alatt megőrjítsék az ellenfeleiket.

 

Puma FUTURE vásárlása

 

PÉLDÁUL KINGSLEY COMAN VAGY FRIDOLINA ROLFÖ HORDJA

Ha már azt hiszik, nem lehetnek gyorsabbak, legyenek biztosak abban, hogy lehetnek. A teljesen újratervezett, könnyű ULTRAWEAVE felsőrésznek köszönhetően az ULTRA sziluett a következő szintre emeli meg a képességeiket. Az emberi láb anatómiája által inspirált PWRTAPE technológia természetes támogatást nyújt a gyors tempó- és irányváltásokhoz.

Puma ULTRA vásárlása  

 

 

ULTRA

  • KÖNNYEDSÉG: A minimális súly a maximális gyorsaságért a hatékony felsőanyag újrahasznosításának köszönhetően.

  • ULTRAWEAVE SUPPORT: A PWRTAPE technológia természetes támaszt és stabilitást biztosít a hirtelen tempó- és irányváltásokhoz.

  • GYORSASÁG: Kettős sűrűség
 

Puma ULTRA vásárlása   

FUTURE

  • FIT: A FUZIONFIT360 alkalmazkodóképes felsőrész kettős hálót és rugós kötést kombinál a PWRTAPE technológiával, hogy szilárdan rögzítse a lábat, és lehetővé tegye a játékot akár kötött, akár kötetlen cipőfűzővel.

  • KREATIVITÁS: A kulcsfontosságú érintkezési zónákban található kifinomult 3D textúrákat úgy optimalizálták, hogy javítsák a cipő felülethez tapadását, és a focilabda feletti kontrollt mind a labdaátadáskor, a labdavezetéskor és a befejezéskor.

  • AGILITÁS: A sarok stabilitása és az elülső lábfej rugalmassága, valamint a Dynamic Motion System cipőtalp fokozzák a stabilitást, mozgékonyságot és trakciót.

  • KÖRNYEZETBARÁTSÁG: A cipő legalább 20%-a újrahasznosított anyagokból származik.

 

Puma FUTURE vásárlása