Női boxer nadrág Craft ACTIVE EXTREME X WIND BOXER W fekete

17 980 Ft
Folyó ár: 21 450 Ft
Szerezz 2% vissza a vásárlásból! További információ
db
-17%

A termékleíráson dolgozunk. Ha azonnali információra lenne szükségük, kérjük jelentkezzenek e-mailben az [email protected].

A Craft ACTIVE EXTREME X WIND BOXER W női boxer az ikonikus Active Extreme sorozat új generációja. Ez a technikailag kifinomult ruha membránnal van felszerelve, amelyet kifejezetten az intenzív sporttevékenységekhez terveztek hideg és szeles körülmények között. Az exkluzív anyag a maximális kényelmet és az egyedülálló légáteresztő képességet ötvözi. A boxerek ergonomikus szabásúak, lapos varrásokkal. A külső szál speciális csatornaszerkezete kiváló hőszabályozást biztosít. A kötés belsejében található Coolmax® poliészter szál tökéletes izzadságelvezetést és hűvös érzést garantál.

ELŐNYÖK:

  • hideg és szeles körülményekhez
  • kényelem és légáteresztő képesség
  • ergonomikus vágás
  • lapos varratok
  • hőszabályozás
  • izzadságelvezetés

A fehérneműt higiéniai okokból nem lehet kicserélni vagy visszaküldeni. A méret kiválasztásakor fokozottan ügyeljen. Szívesen adunk tanácsot a kiválasztással kapcsolatban, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Márka:
A gyártó kódja:
1909689-999985
Nem :
Anyag:
40% SeaQual poliészter / 39% Coolmax® poliészter / 21% újrahasznosított poliészter
Súly:
210 g
Coolmax®

Coolmax®

Részletek

A Coolmax® egy nagy teljesítményű szövet, amely képes az izzadságot a test felszínéről a ruha más rétegeibe vagy a környező levegőbe szállítani. Így segíti a test lehűlését .

Celý popis >

Nem ismerte meg a terméket a leírásból?