0 Ft

Férfi futócipő ASICS GEL-NIMBUS 25 kék

77 980 Ft
Szerezz 2% vissza a vásárlásból! További információ
db
Színváltozatok:

A termékleíráson dolgozunk. Ha azonnali információra lenne szükségük, kérjük jelentkezzenek e-mailben az info@adsport.co.hu.

A régóta várt szerkezetileg újratervezett újdonság tele technológiával ITT!!!

Férfi futócipő ASICS GEL-NIMBUS 25, mellyel olyan puha párnázást fogsz tapasztalni, mintha felhőkön lebegnél. Itt új anyagokat használnak, amelyek lágyabb és simább futási élményt nyújtanak. A rendkívül légáteresztő felsőrész puha kötött anyagból készült, és kényelmesen átöleli a lábfejet, maximális kényelmet biztosítva. A sarokgallér továbbfejlesztett a nagyobb rugalmasság és a jobb illeszkedés érdekében a boka körül. A középtalp a jelenleg elérhető legjobb párnázási technológiát kínálja. Az FF BLAST™ Plus Eco-nak és az új PureGEL® technológiának köszönhetően a cipő könnyebb és lágyabb párnázást hoz létre, amely a környezetre is kisebb hatással van. A felsőrész alapanyagainak akár 75%-a újrahasznosított anyagokból készül a hulladék és a szén-dioxid kibocsátás csökkentése érdekében. A betétek festésére alkalmazott technológia a hagyományos festési technológiához képest akár 33%-kal csökkenti a vízfogyasztást és akár 45%-kal a keletkező szén mennyiségét. A GEL™ technológia a jobb lábelnyelést és lágyabb ütést biztosít. Az Ortholite® X-55 maximális kényelmet garantál. A fényvisszaverő elemek biztosítják, hogy a futó még csökkent látási viszonyok között is látható legyen. A talp tartós AHAR™ gumi technológiából készült. Az ASICS GEL-NIMBUS 25 a világ legkényelmesebb futócipőjének minősítésével büszkélkedhet, ami csak alátámasztja az exkluzivitását.

ELŐNYÖK:

Márka:
Modell:
A gyártó kódja:
1011B547-400
Nem :
Šířka boty:
D
Drop:
8 mm
Típus:
Támasz:
Súly:
299 g
Štítek:

Videó

Ortholite®

Ortholite®

Az Ortholite® egy antibakteriális talpbetét a cipő belsejében. Légáteresztő képessége jellemzi, elvezeti a nedvességet, elnyeli az ütéseket, és mindenekelőtt megakadályozza a baktériumok és a kellemetlen szagok képződését.

Celý popis >
PureGEL®

PureGEL®

A valaha volt legpuhább hatás. A PureGEL™ technológia jobb csillapítást, lágyabb ütéseket és simább átmeneteket biztosít.

Celý popis >
GEL™

GEL™

Az inert polimerekből álló GEL™ technológia fáradtságnak ellenálló szilikont képezve csökkenti az ütéseket azáltal, hogy elnyeli az energiát. Ez nagyon hatékony csillapítást eredményez, ami kiváló kényelmet biztosít. Stratégiailag a sarok alatt van elhelyezve ( úgynevezett Rearfoot GEL™ ), ami lehetővé teszi a zökkenőmentes átmenetet a lábujjhoz, ahol javítja az ütközés csökkentését előrehaladva ( ún. Forefoot GEL™ ). Az évek során a GEL™ technológia a japán Asics gyártó termékeinek egyik jellemzőjévé vált.

Celý popis >
AHAR™

AHAR™

Az AHAR™-t az autógumiktól távol használják a talpon – így nagyon ellenálló a kopással szemben, és meghosszabbítja a cipők élettartamát. Szivacsos kialakítása kivételes kényelmet biztosít hosszabb utakon is. A talp akár 50%-kal könnyebb és 2x tartósabb, mint az általánosan használt talpak.

Celý popis >
FF BLAST™ Plus Eco

FF BLAST™ Plus Eco

Az FF BLAST™ Plus Eco technológia egy vadonatúj ASICS csillapító elem a lágyabb landolás és az érzékenyebb orrleszállás érdekében. Nagyon könnyű és ökológiai anyagokból készült. Ez a középtalp akár 20%-kal több habot tartalmaz, mint a klasszikus FF BLAST™ .

Celý popis >

Nem ismerte meg a terméket a leírásból?