0 Ft Kedvezmény BLACK FRIDAY

Férfi futócipő ASICS GEL-NIMBUS 25 kék

52 180 Ft
Folyó ár: 77 990 Ft
Szerezz 2% vissza a vásárlásból! További információ
db
Színváltozatok:
-34%

A termékleíráson dolgozunk. Ha azonnali információra lenne szükségük, kérjük jelentkezzenek e-mailben az info@adsport.co.hu.

Míg elkészul a termékleírás, elolvashatja a gyártó eredeti szovegét:

A GEL-NIMBUS™ 25 futócipő puha párnázottsága segít abban, hogy azt érezd, mintha a felhőkön járnál. Ez a neutrális tréner új anyagokkal lett felturbózva, amelyek lágyabb és puhább futóélményt nyújtanak. A puha kialakítású kötött felsőrész kényelmesen öleli körbe a lábat, miközben kitűnő szellőzést biztosít. A megújult kötött gallérszerkezet nagyobb rugalmasságot biztosít, a boka körül jobban nyúlik ez kiváló illeszkedést és a luxus érzetét biztosítja. A középtalp a Nimbus sorozat eddigi legjobb párnázottságával rendelkezik. A futócipő FF BLAST™ Plus Eco habanyaga könnyebb és puhább csillapítási élményt ad, és a gyártása kisebb ökológiai lábnyomot hagy.

ELŐNYÖK:

  • Az egybeszabott kötött felsőrész puhán veszi körül a lábat, miközben fokozott szellőzést biztosít.
  • A cipő felsőrészének legalább 75%-a újrahasznosított anyagokból készült a hulladék és a szén-dioxid-kibocsátás csökkentése érdekében.
  • A bélést olyan festési eljárással állítjuk elő, amely körülbelül 33% -kal csökkenti a vízfelhasználást és körülbelül 45% -kal a szén-dioxid-kibocsátást a hagyományos festési technológiához képest.
  • A PureGEL™ technológia javítja az ütéscsillapítást, és lágyabb érzést kelt a talajfogáskor.
  • Az FF BLAST™ Plus Eco párnázottság lágyabb talajfogást és reszponzív elrugaszkodást biztosít
  • Az OrthoLite™ X-55 talpbetét növeli a belépési kényelmét
  • A fényvisszaverő részleteket úgy tervezték, hogy javítsák a láthatóságot gyenge fényviszonyok között
  • Az AHAR™ külső talp gumija növeli a tartósságot
Márka:
Modell:
A gyártó kódja:
1011B547-400
Nem :
Anyag:
SYNTHETIC FIBER
Šířka boty:
D
Drop:
8 mm
Típus:
Támasz:
Súly:
299 g
Štítek:

Videó

Ortholite®

Ortholite®

Az Ortholite® egy antibakteriális talpbetét a cipő belsejében. A légáteresztő képessége jellemzi, elvezeti a nedvességet, elnyeli az ütéseket, és mindenekelőtt megakadályozza a baktériumok és a kellemetlen szagok képződését.

Celý popis >
PureGEL®

PureGEL®

A valaha volt legpuhább hatás. A PureGEL™ technológia jobb csillapítást, lágyabb ütéseket és simább átmeneteket biztosít.

Celý popis >
GEL™

GEL™

Az inert polimerekből álló GEL™ technológia kopásálló szilikonnal együtt csökkenti az ütéseket azáltal, hogy elnyeli az energiájukat. Ez nagyon hatékony tompítást eredményez, ami kiváló kényelmmel is együtt jár. Stratégiailag a sarok alatt van elhelyezve (az ún. Rearfoot GEL™). Az lehetővé teszi a zökkenőmentes átmenetet a lábujj felé, ahol előre haladáskor csökkentve vannak a keletkező ütések (az ún. Forefoot GEL™). A GEL™ technológia az évek során a japán Asics termékeinek egyik jellemzőjévé vált.

Celý popis >
AHAR™

AHAR™

Az AHAR™-t az autógumiktól távol használják a talpon – így nagyon ellenálló a kopással szemben, és meghosszabbítja a cipők élettartamát. Szivacsos kialakítása kivételes kényelmet biztosít hosszabb utakon is. A talp akár 50%-kal könnyebb és 2x tartósabb, mint az általánosan használt talpak.

Celý popis >
FF BLAST™ Plus Eco

FF BLAST™ Plus Eco

Az FF BLAST™ Plus Eco technológia egy vadonatúj ASICS csillapító elem a lágyabb landolás és az érzékenyebb orrleszállás érdekében. Nagyon könnyű és ökológiai anyagokból készült. Ez a középtalp akár 20%-kal több habot tartalmaz, mint a klasszikus FF BLAST™ .

Celý popis >

Nem ismerte meg a terméket a leírásból?