A termékleíráson dolgozunk. Ha azonnali információra lenne szükségük, kérjük jelentkezzenek e-mailben az [email protected].

HOGY MAGASSÁGA : 27 mm
SAROK MAGASSÁG : 36 mm

A Craft PRO ENDUR DISTANCE férfi futócipőben minden megtalálható! Könnyűek, kényelmesek és rohadt gyorsak. A középtalp párnázott Px Foam™ anyagból készült, amely nagyszerű lábujjpattanást és lágy ütést biztosít. Ezen kívül nagyon könnyű, kellemesen puha és jól visszaadja az energiát. A cipők agresszív geometriája a láb közepére hat – a habbal kombinálva kellemesen lendületes rúgást biztosít intervallum- vagy tempóedzés vagy verseny közben. A cipő sima, nagyon tapadó markolattal rendelkezik, amely különösen alkalmas aszfalt és egyéb burkolt felületekre.

A felsőrész könnyű hálóból áll, amely nagy légáteresztő képességgel rendelkezik. Bár az anyag nagyon könnyű, megőrzi erejét és szilárdan tartja a lábfejet a cipőben.

ELŐNYÖK:

  • légáteresztő felsőrész
  • kiváló csillapítás
  • fürge cipő
  • sima, tapadó markolat
  • a lábfej szilárd illeszkedése a cipőben
Márka:
A gyártó kódja:
1912183-396932
Nem :
Anyag:
felsőrész - 100% poliészter, 100% TPU, középtalp - 100% TPU hab, talp - 100% gumi
Drop:
9 mm
Típus:
Támasz:
Súly:
235 g
Px Foam™

Px Foam™

A Px Foam™ egy nagyon könnyű hab, amelyet a középtalpban használnak. Rendkívül magas energiamegtérülést, rugalmasságot és egyben ütésállóságot kínál. Ennek az ökológiai innovációnak a gyártása során természetes habképzőt használnak, hozzáadott vegyi anyagok nélkül. Az alapanyagok és a kész anyagok teljes mértékben újrafelhasználhatók. Ez a hab 20%-kal könnyebb, mint a hagyományos EVA, és minden futáshoz alkalmas.

Celý popis >

Nem ismerte meg a terméket a leírásból?