Nike Pegasus 37 futócipő

Infó 2020.08.05.

A mai cikkben új Pegasus 37 futócipő modellről fogunk beszélni, amely amerikai Nike társaság hozta létre. Viszont fontos megmondani, hogy ez a modell nem újdonság, ez csak a híres Pegasus cipő új verziója. Ugyanis a Pegasus-t már 1983-ban mutatták be. Biztosan észrevetted már, hogy a 37-es szám a cipő megnevezésében azt jelöli, hogy hány éven keresztül gyártják, mivel ma van pontosan 37 éve az első Nike Pegasus modell bemutatásától.

Történelemmel bíró cipő


Ahogy már említettük, Nike Pegasus modellt 1983-ban bocsátották áruba. Azóta sok változáson ment keresztül. És ez is az egyik oka annak, amiért ez a cipő különleges. Nike minden új modellnél kikéri a használók véleményét és ennek köszönhetően a mostani Pegasus modellek jobbak, mint amilyenek valaha is voltak. A cipőt a következő szlogennel vezették be a piacra ,,cipő mindenki számára” és ez így igaz.

Nike Pegasus 37

Mi akkor a különbség?


Nike Zoom Air bag technológia cipő hátsó részen volt található, de most át lett helyezve elülső részre, ami újdonságnak számít. Ez azért van, mert a talajfogás főleg cipő elülső részén történik, szóval ott a legfontosabb. Ennek köszönhetően a futás is intenzívebb és dinamikusabb. Ez a párnázási egység méghozzá 2x nagyobb az előző modellhez képest.

Ahogy már említettük, Nike hosszú évekig gyűjtötte össze a vásárlók véleményeit és aszerint alakították át a cipő kérgét, ami nagyon fontos része ennek a futócipőnek, mivel ez az átalakítás azért történt, hogy ne nyomja az Achilles int és ugyanakkor sok stabilitást nyújtson a futásnál.

Nike Pegasus 37

Mit mondhatnék még?


Ha tempó futócipőt keresel, akkor a Pegasus 37 a megfelelő választás, mivel minden lépésnél biztonságot nyújt. És a Zoom Air bag technológiának köszönhetően, ami elülső részen található, pedig minden befektettet energiát a futásban visszanyersz és magasabb szintre visz téged.  

A nagyszerű Nike Pegasus 37 cipő női és férfi részei megtalálhatók a weboldalunkon.

További cikkek