HÚSVÉTI INGYENES SZÁLLÍTÁS

Infó 2021.04.01.

HÚSVÉTI INGYENES SZÁLLÍTÁS

Húsvéti ünnepek a világ nagy részében a legkedveltebb ünnepnapok közé tartoznak – a tavasz ünnepei, amelyek során a természet ébredését ünneplik az emberek. Minden falucska húsvéti szokásai és hagyományai egyediek voltak. A legérdekesebb pedig az volt, hogy régebben a húsvéti ünnepnapok akár hat hétig tarthattak. Éppen ez alatt az áldott idő alatt az embereknek meg kellett szabadulniuk a múlttól, a régi tehertől, a betegségektől meg kellett tisztítaniuk saját testeiket és háztartásaikat. Ezáltal jól felkészültek a természet újjászületésére.

Mikor máskor lehetne jobban élvezni a természet szépségét, mint éppen húsvétkor? Szaladjanak ki a természetbe, sétáljanak egy nagyot vagy tornázzanak a napos ég alatt! Pont ebben segíthetünk mi Önöknek. Mindezekre a szabadidős tevékenységekre való felszerelés az e-shopunkon kapható! Sőt mi több, a húsvéti ünnepek alatt INGYENES A SZÁLLÍTÁS!

Ne habozzanak! Rendeljék meg péntek 2-tól (00:01) hétfő 5-ig (23:59) bármilyen termékeinket legalább 10000 Ft feletti áron, válasszák ki a CSOMAGKÜLDŐ futárszolgálatot, és grátisz lesz a szállítás!

Ha most bármilyen készleten lévő termékünket rendeli meg, amelyet aztán utánvéttel – bankkártyával – fizet ki, a következő munkanapon szállítjuk ki! És teljesen INGYEN, sőt postaköltség nélkül. Ebben az időszakban leadott rendelések 2021. április 6-tól kezdve kerülnek kiszállításra.

További cikkek