Vásároljanak akár 70%-os kedvezménnyel – itt van a Black Friday 2021!

 Közeledik a vásárlás ünnepe – a Black Friday (a Fekete Péntek)! Ezernyi terméket kínálunk akár 70%-os kedvezménnyel! Ne hagyják ki ezt az egyedülálló alkalmat, és remek árakon vásároljanak sportfelszereléseket! Akár maguknak, akár szeretteiknek – a karácsony küszöbön áll, ezért készüljenek fel!

WhatsApp Image 2021-11-18 at 11.17.54

Daily deals

Akárcsak tavaly, idén is különleges napi ajánlatokkal várjuk Önöket – a közkedvelt termékeket, amelyeket szuper árakon vásárolhatnak meg. November 20-től november 28-ig minden egyes nap leárazunk egy terméket, amely amúgy csak ritkán kerül akcióba.

HU DAILY DEALS

Black Friday

És ezt a kedvezményes hetet az igazi FEKETE PÉNTEKKEL zárjuk majd! November 26-án (pénteken) indulnak a kedvezmények! Akár 70%-os kedvezménnyel vásárolhatják a Black Friday szekcióban kínált termékeinket. Online, biztonságosan, sorban állás nélkül. Egy kis ízelítőnek indítottuk el már a Black Friday szekciót, és lassacskán el is kezdjük töltögetni. Mindenesetre, pénteken 26-án látogassanak el e-shopunkba, és nézzék meg az összes kedvezményes terméket!

 

Nem megfelelő ajándékot vagy méretet választottak? Semmi gond!

Az idei karácsonyi szezon keretében egy újabb különleges promócióval készültünk – november 1-je és a karácsony közötti időszakban megvásárolt árut még január végéig lehet visszaküldeni. Szóval ha nem megfelelő ajándékot vagy méretet választanak, akkor még január folyamán cseréltethetik ki vagy küldhetik vissza

 

WhatsApp Image 2021-11-18 at 10.59.40