vánoce hu

Nem egészen biztosak a megfelelő karácsonyi ajándékok választásában?

2022. január végéig meghosszabbítjuk az áru kicserélésének vagy visszaküldésének határidejét!

A megfelelő karácsonyi ajándék választása kemény dió lehet. Talán mindenkivel előfordult már, hogy nem felelt meg neki a ruhaméret vagy időközben meggondolta a vásárlást. Ezért úgy döntöttünk, hogy 2021. november 12. és 2022. január 31. között az e-shopunkon keresztül megrendelt termékek kicserélési, ill. visszaküldési határidejét 2021. december 23 hosszabbítjuk meg!

A meghosszabbított kicserélési, ill. visszaküldési határidőre ugyanazok a feltételek vonatkoznak, mint a törvényes 14-napos határidőre. A határidő lejárata után (14 nap) csak nem használt, az eredeti címkével ellátott termékeket, ráadásul az eredeti csomagolásban lehet visszaküldeni. Használt, sérült, hiánytalan vagy nem az eredeti csomagolásban küldött termékek kicserélését vagy visszaküldését nem fogadjuk el.

 

Az áru kicseréléséről vagy visszaküldéséről az adsport.co.hu honlapunkon olvashatnak bővebben.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ingyenes visszaküldés és csere

Platí pro objednávky vytvořené od 4. prosince do 31. prosince 2021

Hogyan működik?

  1. A nem megfelelő árut tartalmazó dobozba adják hozzá a kitöltött visszaküldési, ill. kicserélési űrlapot, aztán helyesen csomagolják be mindet! A visszaküldési űrlapot az e-mail csatolmányában mellékeljük, esetleg a https://www.adsport.co.hu/tanacsadas-es-kerdesek/ weboldalunkról tölthető le.
  2. A csomagot aztán akármelyik CSOMAGKÜLDŐ futárszolgálat átvevőhelyén adják fel! A rendelkezésre álló átvevőhelyek listája itt található: https://www.packeta.hu/atvevohelyek
  3. Kérjük, adja meg az üzemeltetőnek a kódot (A kód megtalálható a PDF-fájlban, amelyet a megrendelés visszaigazolásakor kapott e-mailben küldtek Önnek. Kód 2022. 01. 31-ig érvényes).
  4. Ne felejtsenek el visszaigazolást kérni a csomagjuk feladásáról/átvételéről, ezt őrizzék majd meg!

FONTOS!

Az árucsere, ill. az áru (cipő) visszaküldése esetén, kérjük, ügyeljenek arra, hogy a csomagolás is sértetlen, eredeti állapotban maradjon, és ne sérüljön (ragasztószalag vagy bármiféle firkák/feliratok által).