adidas UltraBoost 21

adidas UltraBoost 21

Az ún. UltraBoost 21 a prémium adidas márkájú futócipők új generációja, amely az adidas történelmileg legjobb cipőmodellsorozatának tekinthető. A hálóanyagból készült, varrat nélküli cipőfelsőrész a textil-béléssel együtt tökéletesen fogja körbe a talpat. Sőt, a Primeknit technológiának köszönhetően pontosan a talp alapján formálódik ki. Ezáltal elérve van a cipő optimális szellőzése és a remek légáteresztősége is. Az új Torsion System akár 15 %-nál emeli a cipő keménységét, miáltal párhuzamosan csökken a cipő elülső részének rugalmassága. Ez majd a dinamikusabb futások során mutatkozik meg.

Az adidas UltraBoost 21 a hatalmas energiamegterüléssel büszkélkedő cipőmodell. A Boost technológiát tartalmazó köztes cipőtalpa ezernyi apró részecskéből áll. Ezek az egyedi, a termoplasztikus poliuretánból (TPU) készült kapszulák a lehető legpuhább és a legjobb minőségű tompítást biztosítják. Az előző modellváltozattal (Ultra Boost 20) ellentétben 6 %-nál magasabb a TPU-kapszulák száma. A szabványos EVA (Ethyl Vinyl Acetate) habcipőtalppal ellentétben, amely megmerevedik az alacsony hőmérsékleteken, és a magas hőmérsékleteken elveszíti keménységét, a Boost cipőtalp sokkal ellenállóbb a hőváltozások ellen. Továbbá, nagyobb energiamegtérülést ígér, mint bármely más rugós hab, amely a mai futócipők piacán található. Mindez a Continental technológiával van kiegészítve, amely le tudja tompítani a legkisebb, futás okozta ütéseket is, és tényleg rendkívüli kényelmet nyújt a futónak.

Az összefoglaló Primablue elnevezés alatt ismert anyagok akár 75%-os tartalmának köszönhetően (strandokon és tengerpartokon, még az óceánba kerülés előtt, felszedett és újrahasznosított szemétből készült Parley Ocean Plastic® anyagot tartalmazó funkcionális fonal) az adidas UltraBoost 21 teljesen környezetbarát.

374618
374613
374621