adidas

adidas ULTRABOOST LIGHT

adidas Ultraboost Light

Egy abszolút újdonságot mutatunk be Önöknek az adidas márkától! Az eddigi legkönnyebb adidas ULTRABOOST LIGHT futócipő. Az újonnan kifejlesztett Boost cipőtalp a nemrég újratervezett LEP 2.0 technológia segítségével a kényelem biztosítása és a futás okozta ütések tompítása érdekében kiválóan működik. Élvezzék a felülmúlhatatlan energia-visszatérítést és könnyedséget, hogy maximálisan fokozhassák futóteljesítményeiket!

ADIDAS ULTRABOOST LIGHT NŐI CIPŐMODELLEK

VÁSÁRLÁS

 

 

ADIDAS ULTRABOOST LIGHT FÉRFI CIPŐMODELLEK

VÁSÁRLÁS

 

Műszaki jellemzők

> szabványos méret
> cipőfűző
> adidas PRIMEKNIT+ textil felsőrész
> textil bélés
> Linear Energy Push technológia
> BOOST párnázás
> súly: 299 g (méret: 42 2/3)
> sarokemelés: 10 mm (sarok: 30 mm, lábujjhegy: 20 mm)
> Continental Better gumi cipőtalp
> a felsőrész legalább 50%-ból a Parley Ocean Plastic fonalat és 50%-ból az újrahasznosított poliésztert tartalmazza / 10%-kal alacsonyabb az emisszió-kibocsátás (cipőpáronként) az előző változathoz képest.

AZ ÚJABB ADIDAS ULTRABOOST LIGHT ELŐNYEI

ADIDAS PRIMEKNIT

Az ULTRABOOST LIGHT cipőmodell részben újrahasznosított anyagokból készült. A Primeknit+ FORGED technológia tökéletesen körülveszi és megrögzíti a lábat, miáltal megakadályozza a veszélyes csúszást is.

KÖZÉPTALP

A legkönnyebb ULTRABOOST cipő 30%-kal könnyebb BOOST anyagból készült. A középtalp kis kapszulákat tartalmaz, amelyeknek köszönhetően felülmúlhatatlan tompítást és energia-visszaadást biztosít.

CIPŐTALP

Az ultrakönnyű Continental™ cipőtalpat olyan gumival erősítették meg, amely a felülethez való nagy tapadással és a rugalmassággal rendelkezik. Így kényelmes lépéseket biztosít Önöknek.